kilofazer - wymieniłem olej (w końcu) i sprawdziłem ciśnienia w kołach, kilka polatanek odbyłem, sprawuje się świetnie, jak zawsze
Nowe gumy Pirelli Diablo GT - już się nie wali w zakręty , bo opony miały kompletnie zjechane krawędzie w trójkąt, włoch dobrze cisnął na alpejskich winklach
Wymienione płyny hamulcowe - hamuje elegancio! Czekam na dostawę oleju i filtra. Rozrząd, zawory i filtr powietrza będą robione w serwisie w przyszłym tygodniu. Uchwyt na telefon przyszedł od majfrenda i czeka na montaż. Dzieje się
Wylizałem dzisiaj bagażnik, pierwszy raz od kupna będzie założony https://zapodaj.net/plik-h4ezjzgtuK
Ostatnio edytowany przez Gruzin (2025-05-24 12:27:33)
Stelaż kupiłem... nie pamiętam od kogo już..
Jest on trochę nie taki jak trzeba. Sztukowałem łączenia do śrub trzymających wydechy i od spodu pod kanapą.
Kufry oryginalne do niego pasują, ale jakoś niezbyt dobrze mi się z nimi jeździ i praktycznie nie używam.
To są pokrowce na maski przeciwgazowe mp5. W demobilach po kilkanaście (?) złotych. Chyba francuska armia miała bardzo podobne.
Z jednej strony mam dwa zszyte ręcznie, a z drugiej pojedynczy fabryczny.
Fakt, im by się przydała jakaś podpórka na wysokości koła.
Jest tez trochę zabawy z umocowaniem tego, żeby na wydech nie schodziło za bardzo i jednocześnie nie wpijało się w siedzisko. Ja co i rusz z tym eksperymentuję.
pabi napisał:
Dzięki Panowie!
Poza kapslami w butelkach nic nie odkręcam
Wykorzystuję metodę PePeSzy (Piwo+Pasta+Szmatka)...
z pozdrowieniami
Jakiej pasty poleskiej używasz? Jednej pasty czy po kolei różne gradacje?